Víc než HOT DOG
Náš příběh:
Napřed byla klobáska. Vyladěná, šťavnatá, z kvalitního masa přeštických vepříků, ochucená pouze čerstvými bylinkami z naší zahrádky a mořskou solí. Přemýšleli jsme, jak ji nejlépe naservírovat a s čím ideálně zkombinovat. Napadali nás různé varianty, které jsme postupem času zavrhli, až vznikl hot dog s naší salsiccií. Ale bude to lidem chutnat? Není to přece hot dog, jak ho známe. Má hot dog se salsicciou šanci? Byl rok 2016 a my jsme se jako kulináři zúčastnili našeho prvního food festivalu. Zkusili jsme to a chutnalo vám! A tak přišel na svět náš hot dog. Co hot dog, víc než hot dog – Gourmet Hot Dog! A originál je jen jeden ;-)
V naší nabídce máme zpravidla čtyři až šest typů hot dogů v různých variantách. Maso, ze kterého klobásky vyrábíme pochází z BIO chovu, bagetku nám peče pan Dvorník v řemeslné pekárně z BIO mouky. Při výběru surovin na naše náplně, které si také vyrábíme, dbáme na kvalitu a původ všech surovin.