Prázdniny budou končit a ještě jste nebyli v Plzni ani Českých Budějovicích?

8/15/17, 3:00 PM | MINT

Otázka nepatří domorodcům, to jen pro pořádek. Spojovat Plzeň hlavně s pivem se už dávno nenosí, to je jasné z mnoha důvodů, nás ale nejvíc baví jeden z nich . Už několik let Plzeň žije, a to doslova, festivalem Živá ulice a nebude to poprvé, co se MINT stane jeho součástí. Už teď se těšíme, že vám 17. a 18. srpna na MINT: Plzeň Fashion Market představíme další zajímavé prodejce a jejich stánky s lokální módou a nápaditým designem.

Na koho se můžete těšit v Plzni? SCURA, MONOPOLO, EGGO, VO-KA, PLAZMALAB, LOVEMUSIC, DESIGN FEEL, LES LIENS, ŠIMIDO, CARRI BOOM BAGS a další…

značka EGGO

značka DESIGNFEEL

 
Navštívit alespoň jednou za rok jižní Čechy sice není povinnost, ale navštívit je v době, kdy sem poprvé zavítáme v MINTem, už téměř povinností je. 25. a 26. srpna v rámci vyhledávaného festivalu Město lidem, lidé městu, se odehraje MINT: Budějovice Fashion Market, a to už si o návštěvu vážně říká.

MINT bude v Budějovicích poprvé a s ním i mnoho skvělých českých tvůrců a umělců, kteří mají co nabídnout. Mezi nákupy se snadno zrelaxujete, protože oba dny budou nabité hudbou a programem pro dospělé i malé návštěvníky. 


Které značky pro vás máme nachystané v Budějovicích? GOCI, B-ŠPERK, SCURA, GOLDEN BEASTS, LOVEMUSIC, KO-RA-LE, JAMMERS HOME, CARRI BOOM,  SLUŠÍ TI TO, REFLI a další…

značka SCURA  

značka GOLDEN BEASTS


Skvělá zpráva na závěr, MINT stále expanduje a nám to dělá velkou radost.  

Takže, přijďte se radovat s námi, ať už se potkáme v kterémkoliv městě.

Most read

DESATERO toho, co jste vždy chtěli vědět o účasti na marketu, ale báli jste se zeptat

10/1/23, 12:00 AM | Lenka

Máte vyrobenou první kolekci a chcete jí předvést světu na některém z našich MINT marketů, ale nevíte, jak na to? Tady je pár rad a tipů. Už se těšíme na vaše přihlášky.

Read more

2016: ROK MINTU

12/22/16, 12:06 PM | MINT

Příběh MINTu se začal rodit letos v létě. Aby naše akce byly mezi konkurencí rozpoznatelné, zvolili jsme sjednocující název i vizuál. Přes jednotný koncept ale marketům v různých městech ponecháváme jejich osobitost (prostě, Praha není Brno a Plzeň nejsou Vary).

Read more

More from this author

Nespolíhej na Ježíška!

12/4/17, 10:12 PM | MINT

Spoléhat na Ježíška můžou jen ti malí. My ostatní musíme přípravám nejkrásnějších svátků věnovat čas, nápady a peníze. A aby to všechno opravdu klaplo, chce to předem nějakou inspiraci. Nejdůležitější je, vybrat si ten správný nákupní prostor. S tím by měl být spojený i požadavek nenechat se stresovat protivnými prodavačkami, davy dalších nakupujících, nedostatkem invence a příšernou hudbou. Podmínky jsou dané, teď jen zbývá je správně vyhodnotit.  Pokud začneme ideální adresou, vyjde nám Kampus Hybernská. Proč právě tady? A kdy že? Od pátku 8. do neděle 10. prosince.

Read more

Vařím v ateliéru, maluju v kuchyni: každodenní i sváteční porcelánové radosti

11/21/17, 10:31 PM | MINT

Plout proti proudu není snadné, ale když už se do toho někdo pustí, může to přinést radost i těm ostatním. Karlovarská výtvarnice Jitka Tomanová to potvrzuje každým kouskem svého designového porcelánu

Read more

Jak oživit outfit? Nápaditými a barevnými šperky Acid Design

11/6/17, 11:22 PM | MINT

Do tvorby šperkařky Ilony Fiuráškové se promítá její původní profese sklářky společně se zážitky a inspiracemi, s nimiž se setkává na svých cestách. Její aktuální kolekce doprovází výraznější barevnost, již nabízí material Perspex, z něhož ve spojení s chirurgickou ocelí navrhuje originální šperky.

Read more

3 + 1 otázky pro Banána anebo co nevíte o MINT: POP UP HALL 13

10/24/17, 12:37 PM | MINT

Před měsícem jsme otevřeli první alternativní obchodní dům v České republice. Co nás k tomu vedlo a jaká byla motivace pustit se do projektu, který u nás nemá obdoby? Dozvíte se z rozhovoru s jedním ze zakladatelů MINT marketů Zbyňkem "Banánem" Hanko, který je zároveň také spolumajitelem značky Lovemusic, jež má až do konce roku showroom v MINT: POP UP HALL 13

Read more

UDRŽITELNÁ MÓDA V PRAXI

10/8/17, 9:03 PM | MINT

Mluví se o ní víc a víc. Z úst hrstky zasvěcených si našla cestu do komerčních časopisů, televize i do našich šatníků. Řeč je o udržitelné módě. Trendu dnešní doby, který se pomalu ale jistě stává normou. Protože prostě nemáme na výběr.

Read more

Čarbičková bijoux tvoří ozdoby nejen pro romantické indiánky

10/2/17, 1:34 PM | MINT

Značka Čarbičková bijoux patří návrhářce originálních šperků a doplňků, Anně Čurlejové Polákové. Extravagantní originály ruční výroby ozdobí romantičky i dobrodružky. Čelenky z peří nebo umělých květů hýří barvami i nápady.

 

Read more

Rady, které vám rodiče do života (ne)dali aneb Jak se prezentovat na prodejních akcích

9/11/17, 7:43 PM | MINT

Jsou věci, na kterých bude záležet vždy. Patří k nim profesionalita, kvalita a spolehlivost. A ve světě módy navíc musím přidat i originalitu, osobní vztahy a sympatie, které tady fungují možná víc, než kdekoli jinde.  

Read more

Laboka ve vás probudí kreativitu

9/5/17, 9:37 AM | MINT

Ze šperků a náhrdelníků této české značky si vyberou milovníci dřeva, skla, kovů a momentálně i minerálů.

Read more

Ženská a elegantní móda Design by Lucie

7/20/17, 9:00 AM | MINT

MINIROZHOVOR s návrhářkou Lucií Markovou, autorkou značky Design By Lucie

 

Read more

Alternativní obchoďák - chystáme něco, co tu ještě nebylo

7/10/17, 5:53 PM | MINT

Nejoblíbenější část roku, prázdniny, které v kalendáři odstartovaly celou řadu akcí, jsou pro nás MINT(ˇ)áky naopak časem, kdy na chvíli zavíráme brány haly č.13 v Pražské tržnici a pouštíme se do vymýšlení nových projektů. Pořád nás baví objevovat nové tvůrce a značky. Pokračovat v tom budeme dál. 

Read more

MUST HAVE pro skvěle strávené léto

6/19/17, 3:41 PM | MINT

Poslední šanci, jak doplnit do prázdninových zavazadel to, co vám chybí, aby léto bylo tím nej….,  máte teď v pátek a sobotu 23. a 24.června na MINT: Prague Fashion Marketu na Karláku. Nezáleží na tom, jestli budete mířit z jednoho festivalu na druhý, prožijete léto na vodě nebo jste se právě zamilovali a nehodláte se hnout od své nové lásky nikam, vždycky budete mít to své must have.

Read more

Mýdlové orgie, šperky z betonu a hnízda pro miminka aneb poslední MINT: Weekend Market klepe na dveře

6/12/17, 10:33 PM | MINT

Je nám jasné, že už dávno všichni znáte halu č. 13 v Pražské tržnici v Holešovicích, která se již několik měsíců každou sobotu proměňuje v obchodní centrum plné autorské tvorby českých designerů, návrhářů a šperkařů. Poslední šanci uspokojit touhu po něčem originálním ještě před prázdninami máte tuto sobotu, potom zase až na podzim.

Read more

TRIANGL - MINT: Weekend Market, Vnitroblock, Továrna. Tři značky, které jsou spojeny s revitalizací zchátralých a nevyužitých objektů v Holešovicích. 

5/15/17, 3:55 PM | MINT

Na úspěšný předvánoční Triangl navazuje v sobotu 27. května jeho jarní pokračování. Možná jste první Triangl prošvihli, ale důležité je, že koncept zůstává nadále stejný, mění se pouze náplň. V překladu to znamená, že MINT: Weekend Market v Pražské tržnici, Vnitroblock i Továrna opět poskytnou prostor pro setkání příznivců módy, designu, kreativity i tance, aby jim představily známé i začínající tvůrce. 

Read more

MINT: Weekend Market zve k pravidelným návštěvám i v květnu a červnu

5/4/17, 11:07 PM | MINT

Nejen, že jsme o tom už mluvili, ale zpráva několikrát proběhla i tiskem. Halu č. 13 v Pražské tržnici mohou od loňského podzimu každou sobotu jako stálou adresu uvádět současní čeští tvůrci módy a designu. A nejen to. Pravidelně se k nim přidávají také umělci, jejichž ateliéry a dílny sídlí na Praze 7. Ti mohou v květnu využívat prostor, který jim v rámci nově vybudovaného Design Boxu může MINT: Weekend Market nabídnout, navíc s podporou městské části Prahy 7, tedy zdarma.

Read more