Víme pravdu. Jak se vám líbil MINT: Prague Fashion Market?

11/30/16, 5:07 PM | MINT

Na MINT: Prague Fashion Marketu jsme vám minulý týden kromě dobré nálady rozdávali také dotazníky. Kdybychom dělali akci, na kterou nikdo nechodí, moc by nás to nebavilo. Takže si dost vážíme každého, kdo přišel, a nedej bože nám ještě odpovídal na otázky <3

 

ODKUD NÁS ZNÁTE?

68 % z vás se o nás dozvědělo z Facebooku. Pro Marka Zuckerberga možná žádné překvapení, ale my jsme si to rádi potvrdili a našeho FB a Insta mastera Filipa pohladíme po dreadech za to, že to dělá tak dobře. Jo a přes 20 % z vás má fakt super kamarády!

 

 

CO O NÁS VÍTE?

23 % z vás nikdy neslyšelo, že už akce pořádáme více než šest let. No ano! Od letoška jsme MINT, ale už dávno máme prsty za všemi Holešovice Fashion Markety a pomáháme vám Zažít město jinak nebo pařit na Rock for Churchill.

 

 

JAK SE K NÁM JELO A BYLO U NÁS CO DĚLAT?

Od jednoho do pěti bodů jste hodnotili lokalitu - její dostupnost a prostory - ve většině byly výsledky mezi čtyřmi a pěti body, což nás moc těší. V oblasti doprovodného programu jsme dostali i pár průměrných tří bodů. Zamakáme. Na druhou stranu, jeden z bodů programu bylo pletení Ponožek od babičky, a to nám mnoho z vás pochválilo i v dotazníku. (Ale nemuseli jsme čekat na dotazníky, abychom pochopili kouzlo babiček, které s nohama na topení učí plést nadšené náctileté holky). Děkujeme ještě jednou Elpidě, byl to skvělý zážitek.

 

 

MÁTE JEŠTĚ NĚCO NA SRDCI? -> Aneb co na to říct...

KDE JE AFTER PARTY? -> Přijďte do haly 36, tam zažijete ten pravý Underground.

CHCEME TUTO AKCI JENOM PRO SEBE!!! -> My někdy taky, hlavně když jsme hodně unavení, ale pak vždycky vidíme ty spokojené děti na loutkovém divadle, a vzpomeneme si, proč to děláme.

LONI BYLO VÍCE PRODEJCŮ, ŠKODA. -> Snížili jsme počet stánků pro pohodlí návštěvníků i kvalitu výběru zboží. S dalším prostorem bude zase jiný počet designérů :)

JE SKVĚLÉ, KOLIK LIDÍ MÁ O NEKOMERČNÍ MÓDU ZÁJEM. -> Souhlasíme.

PO NÁVRATU Z UK MI CHYBĚL CAMDEN MARKET. TEĎ UŽ NE :) -> Amen.

 

Psali jste si i přání, co chcete příště - objevovala se hlavně veganská bistra, více kvalitních bot, slovenské značky, hračky a móda pro děti, větší výběr home designu nebo knih. Do příště to zkusíme zakomponovat do výběrového řízení, ale už teď se koukněte, jestli jsme se náhodou netrefili v některém z dalších termínů Weekend Marketu.

 

 

A TO NEJLEPŠÍ NAKONEC

Mezi vaše nejoblíbenější značky patří:

LA KLARA

ATOM RAT

YOUNGPRIMITIVE

LOVEMUSIC

MUXU

CITY FOLKLORE

ACID DESIGNS

Hodně se nám líbila také odpověď "TEN PÁN CO VYRÁBÍ KABELKY SE SVOJÍ DCEROU". Protože přesně o tom naše akce jsou. O lidech, kteří vyrábí věci vlastníma rukama, a vy si je od nich z těch samých rukou koupíte.

 

Foto: Studio SAVEC

Most read

DESATERO toho, co jste vždy chtěli vědět o účasti na marketu, ale báli jste se zeptat

10/1/23, 12:00 AM | Lenka

Máte vyrobenou první kolekci a chcete jí předvést světu na některém z našich MINT marketů, ale nevíte, jak na to? Tady je pár rad a tipů. Už se těšíme na vaše přihlášky.

Read more

2016: ROK MINTU

12/22/16, 12:06 PM | MINT

Příběh MINTu se začal rodit letos v létě. Aby naše akce byly mezi konkurencí rozpoznatelné, zvolili jsme sjednocující název i vizuál. Přes jednotný koncept ale marketům v různých městech ponecháváme jejich osobitost (prostě, Praha není Brno a Plzeň nejsou Vary).

Read more

More from this author

2016: ROK MINTU

12/22/16, 12:06 PM | MINT

Příběh MINTu se začal rodit letos v létě. Aby naše akce byly mezi konkurencí rozpoznatelné, zvolili jsme sjednocující název i vizuál. Přes jednotný koncept ale marketům v různých městech ponecháváme jejich osobitost (prostě, Praha není Brno a Plzeň nejsou Vary).

Read more

Tipy na nejlepší dárky z brněnského MINTu

12/10/16, 1:32 PM | MINT

Vaše poslední šance nakoupit nejlepší dárky v Brně se blíží. Víkend 17. - 18. se Mosilana opět zaplní lokálními dárky, hudbou a provoní ji Vánoční punč a cukroví. Komplet seznam prodejců najdete tady, ale připravili jsme pro vás i naše smělé tipy. To nejlepší pro děti, dospělé i čtyřnohé členy rodiny. Od každého trochu.

Read more

MINT v Brně. Víc před Vánoci nepotřebujete

11/17/16, 2:13 PM | MINT

MINT vyřeší vaše Vánoce. Víkend 3. a 4. prosince proběhne MINT: Brno Fashion Market ve fascinujícím prostoru Mosilana Hub. A protože skvělých designérů a kuchtíků je tolik, museli jsme pro veliký zájem udělat ještě jednu last minute edici. Takže, kdo z vás nestíhá začátek prosince, má šanci ještě 17. A 18. 12. Na stejném místě.

 

Read more

Vinyly na MINTu!

11/8/16, 3:15 PM | MINT

Žijeme sice v materialistické době, ale na druhou stranu nám na čím dál víc činností stačí méně předmětů. Telefon je dnes náš obchodní dům, protože přes něj nakupujeme, banka, protože přes něj platíme účty, televize, protože přes něj sledujeme zprávy, kavárna, protože ...

Read more

MINTem proti lenosti

10/17/16, 9:13 PM | MINT

Každou sobotu u nás můžete nakoupit skvělé designérské kousky a dobře se u toho najíst, ať už paelly, závitků, burgerů nebo koláčů. To se nemění. Ale víte, že kromě toho můžete mít ještě dobrý pocit z dobře odvedené práce? U nás se můžete dívat, jak někdo vyrábí produkty přímo před vašima očima, ehm.. A NEBO si můžete něco vytvořit sami. Ano ano, tenhle článek bude o workshopech.

Read more

První MINTová akcička za námi!

10/3/16, 8:54 PM | MINT

Pokud organizujete akce, znáte to. Veškerou energii vkládáte do něčeho, co nevíte, jak dopadne. Zradí vás technika? Pokud je to venku, bude celou dobu pršet? Zapomenete při průměrném spánku čtyři hodiny denně na něco základního? Baner s názvem akce u vchodu / Zateplení / Vzduch / Sezení? Když už to vypadá, že se všechno podařilo, napíše vám na Facebook jeden člověk, že se mu nelíbil hudební doprovod a zkazí vám náladu? A hlavně, totálně, úplně a nejvíc: Přijde někdo?

Read more