The Afro Kitchen

Chuť, která nezná hranice

ostatní
delikatesy

Chtěli bysme představit autentickou nigerijskou kuchyni, která je proslulá svými živými chutěmi, rozmanitými ingrediencemi a tradičními technikami vaření. Naše pokrmy jsou připravené šéfem z několikaletou praxi a velkou klientelou v Praze.

Představováním těchto autentických jídel chceme návštěvníkům festivalu nabídnout skutečnou chuť Nigérie a poskytnout jim nezapomenutelný kulinářský zážitek.

PZde je několik podpisových jídel, která plánujeme představit:

  1. Jollof rýže: Základní pokrm nigerijské kuchyně z rýže vařený ve voňavé rajčatové a paprikové omáčce je oblíbený mezi davy. Podává se s kousky masa (kuřecí, krůtí a hovězí). 
  2. Egusi polévka: Vyrobená z melounových semínek a obohacená o listovou zeleninu, často se podává s mačkanými jamy nebo fufu.
  3. Suya: Populární pouliční jídlo, kořeněné špízy z masa jsou marinovány unikátní směsí koření a grilovány k dokonalosti.
  4. Puff-Puff: Sladké, smažené kuličky těsta jsou lahodnou pochoutkou, kterou si užívají děti i dospělí.
  5. Moi Moi: Dušený fazolový pudink vyrobený z mixovaných černookých fazolí, cibule a paprik, nabízející slanou a výživnou možnost.

Naším cílem je vytvořit pohlcující zážitek, který nejen potěší chuťové pohárky, ale také seznámí návštěvníky s kulturním významem každého pokrmu.

Kontakt

Ukázky produktů

Kde jste mohli prodejce potkat za uplynulý rok