Street food truck po vzoru food pionýrů. Neaposlká pizza pečená na dřevě a ledově nachlazené Prosecco..hmmm...
Albrecht Street Food Circus patří k pionýrům české street foodové scény, s pecí na autě jezdí už třetím rokem. Pizzu dělají s láskou a z kvalitních surovin – základem je neapolská mouka Antimo Caputo, rajčata San Marzano a Mozzarella di Bufala, těsto hnětou ručně a samotnou pizzu pečou v kamenné peci na bukové dřevo. Podle Nellie Albrechtové je pizza hlavně „o kvalitních surovinách a peci“.
Čtěte více na: http://www.vitalia.cz/clanky/albrecht-street-food-cirkus-prava-neapolska-pizza-se-pece-necele-dve-minuty/#ixzz3nJsLfadK
Info výše je vytaženo z článku o nás. Pizzu připravujeme jako pro sebe, tak jak jí chceme jíst a tak je dokonalá. Chutná nám, i lidem kteří rozumí jídlu takže bude chutnat i Vám. protože taková má opravdu pizza být ! Nesušíme pizzu, pečeme na 450 stupnů cca 90 sekund.. navenek křupavá a uvnitř vláčná...mňam..